OMVÄRLDSBEVAKNING - FÖR FINANSIELL FRAMGÅNG. 

Då vi som oberoende rådgivare kan välja mellan olika placeringsmöjligheter och att utbudet är flera 1000-tals tillgängliga fonder kan vi agera effektivare än till exempel banker eller andra fondbolag. Vid tecknande av fond- eller försäkringssparande hos någon av dem så har du i regel bara just deras magra fondutbud att välja mellan, och det är sällan att de fonder de erbjuder går bra just då. 
Vår erfarenhet är att ett sparande mår bättre av lite större valfrihet än så.

Vi säljer således inte våra egna produkter, vilket innebär att våra rådgivare har ett enormt utbud till sitt förfogande och där vi har koll på olika områden, såsom;

- Tillväxtområden
- Branscher
- Regioner
- Fondförvaltare
- Historik
- Trend och tendens


Vad är en fond? >>

Helhetskoncept

SOM HÅRT ARBETANDE...                 

...har man oftast ett expertisområde som man är duktiga inom och måste lägga all energi och fokus på.
Vår konsultation ger kontroll över kapitalet och genom den samlade experthjälp från våra partners  inom olika områden såsom;

Affärsjuridik
-
 fastighets- och entreprenadrätt, brottmål. processrätt, arbetsrätt, samt IT- och upphovsrätt.
Ekonomisk rådgivning
revision, skattekonsultation. företagsöverlåtelser, ägar- och generationsskiftesfrågor samt övriga ekonomiska konsultationer.
- Försäkringar
företagsförsäkring inkl egendom och ansvar, VD- och styrelseansvar, konsult- och rådgivareansvar, fastighets- och fordonsförsäkringar samt privatförsäkringar.

...får du ett helhetskoncept inom många viktiga områden där vi kan hjälpa till, vilket annars kan ta och mycket tid och energi. Synergieffekten är att vi har ett helhetsbegrepp och kan vara behjälpliga på ett neutralt sätt.