Torgny Bendelin är en av Sveriges mest meriterade ishockeytränare och har varit tränare på elitnivå i nästan 30 år. Han har bland annat tränat AIK, Linköpings HC, Leksands IF och Malmö. Dessutom har Torgny varit förbundskapten för Juniorkronorna 2003-2007. De senaste tre säsongerna har han varit ansvarig för ledarutveckling inom HV71 och förbundskapten för Team 18-landslaget. 

 

Jag har varit kund och samarbetspartner till Fondera sedan 2001 och är väldigt nöjd med både utvecklingen av mina besparingar samt relationen jag har haft med Ulf Malmgren. Under denna tid har det varit både ekonomiska upp och nedgångar samt finanskriser. Att ha professionellt koll på läget har varit en enorm trygghet för mig och min familj.
Det som även betytt mycket för mig är att jag fått en utbildning på hur hela finansvärlden fungerar, vilket har hjälpt mig att förstå sambanden samt varför man väljer olika placeringsalternativ. Att jag även fått upp intresset för detsamma, har jag mycket att tacka Ulf för. 
När jag nu inom några år har en förestående pensionering sitter jag tryggt med besparingar som haft en optimal utveckling under dessa drygt 15 år.
Mvh din kompis Torgny.